Atelier de povestit si olarit pentru copii

Modelajul a devenit cu timpul o activitate utila, cotidiana in gospodarie, dar si o indeletnicire creatoare de arta. Modeland in lut oamenii au creat si descoperit forme noi de expresie. Framantandu-l au descarcat in bulgarele de lut toate grijile zilnice, au revenit la starea de liniste sufleteasca, incredere in sine si gratie artistica.
Ii invitam pe 11 iunie pe copiii dvs sa faca cunostinta cu practica olaritului, acest mestesug stravechi romanesc, sa invete despre lut si roata olarului si sa experimenteze crearea primului vas de lut. Ne vom juca, vom framanta si modela, ne vom afunda manutele in lut si apa, vom da frau liber creativitatii si ne vom imprieteni cu roata olarului.
Povestea lutului va fi depanata de mesterul Cristian Munteanu si roata lui fermecata. Cristian Munteanu practica olaritul de aproximativ 4 ani, fiind initiat in arta olaritului de mesterul Ionut Biscu, din Horezu. Prima experienta a fost in urma cu 5 ani la Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” Bucuresti cand s-a inscris la o tabara de creatie, de unde a plecat cucerit total de acest mestesug. Cristian ne marturiseste ca atunci cand intra in lumea lutului si se asaza la roata olarului simte pasiune, bucurie, implinire. In ultimii doi ani a participat la multe targuri, festivaluri si ateliere in cadrul carora a apropiat copiii de acest mestesug traditional stravechi.

Materiale educative incluse

Atelier de povestit si olarit pentru copii

Tarif: 45 lei/copil. Daca veniti cu doi copii, tariful va fi de 40 lei/copil.
Grup maxim: 10-12 copii
Va rugam sa aduceti copiii imbracati in haine lejere si nepretentioase :)

Grupa de varsta: 5-14 ani

Strada Fainari 45A, sector 2, Bucuresti, Romania

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Atelier de povestit si olarit pentru copii
Ateliere
45 RON
Pret copil: 45 RON

Lutul este o materie extrem de placuta care permite o prelucrare usoara. Datorita usurintei de prelucrare a acestui material, oamenii l-au folosit inca din cele mai vechi timpuri modeland din el obiectele necesare traiului de zi cu zi. Au realizat din lut: vase, sculpturi, dar si case.

Data: Oct. 15, 2017

Ora: 11:30 a.m. - 1:30 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

Brainstorming Consulting

Ateliere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua