Atelier I Will Know about Past & Present Cultures

Programul propune o calatorie de la curiozitate la informatie, de la teorie la practica, de la explorare la creare, prin care transforma potentialul in abilitate, doboara granite si extinde limite. Pornim intr-o aventura prin timp, spatiu, cultura, obiecte, mecanisme, fenomene, intrebari fundamentale, cu scopul de a intelege omul si lumea in care traieste, de la aspectele naturale, la cele create de el si pana la interactiunea dintre cei doi.

Miile de intrebari pe care le au copiii gasesc explicatii prin explorare si descoperire, prin experimentare directa, libera, fireasca, prin bricolaj si constructie la scara mare.

Scopul activitatilor este obtinerea si mentinerea unui mindset de crestere, adica a unei atitudini si a unor comportamente ce orbiteaza in jurul ideii ca fiecare poate deveni mai bun intr-un aspect sau domeniu orientand eforturi in acea directie. Obiectivele educationale sunt concentrate pe mentalitatea de invingator, orientata pe crestere, imbunatatire, progres, admiterea si acceptarea greselii, solutii, inovatie, strategie, motivatie interna, perseverenta, valorizarea efortului, aprecierea procesului in defavoarea rezultatului, controlul rezultatului prin contributia individului.

   

Atelier I Will Know about Past & Present Cultures

Fiecare modul are 4 lectii a cate 1,5 ore. Atelierul se adreseaza copiilor intre 3 si 6 ani. Copiii mai mici de 3 ani nu pot participa. Pretul este per modul.

Splaiul Unirii numarul 160, etaj 2, Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Atelier I Will Know about Past & Present Cultures
Ateliere
380 RON
Pret copil: 380 RON

Toate programele educationale eematico beneficiaza de materiale didactice create de la zero de catre echipa eematico (de la concept, la design si executie). Acestea sunt realizate luand in considerare obiectivele educationale ale fiecarui modul din cadrul cursurilor.

Data: Feb. 24, 2018

Ora: 1 p.m. - 2:30 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

eematico

Ateliere, Tabere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua