Atelier Maker Exploratorium - Mecanisme

Proiectele pe care le bricoleaza ii vor invata pe copii despre forme, corpuri geometrice si proprietatile lor, despre miscarea de rotatie si elemente de aerodinamica, despre diverse tipuri de mecanisme si utlitatea lor in lumea care ne inconjoara, despre lumina, componentele unui circuit electric si felul in care acesta functioneaza, despre electromagnetism si multe altele. De asemenea, copiii se familiarizeaza cu sculele atelierului care ii vor ajuta sa isi desavarseasca proiectele. Rand pe rand, vor avea ocazia sa foloseasca instrumente precum: ruleta, echerul, rigla, surubelnita, bormasina, surubelnita electrica, fierastraul, moto-saw-ul, bormasina de band, fierastraul circular. Pe langa aceste scule, exploratorii vor fi initiati in utilizarea aparatului de taiat polistiren (CNC), dar si a aparatului de taiat/gravat cu laser.

Scopul final al cursului este ca micii nostri makeri să-și antreneze abilități cu rol adaptativ și care este ca micii noștri makeri să-și antreneze abilități cu rol adaptativ și care contribuie la dezvoltarea lor armonioasă.

Abilitățile pe care se focusează cursul sunt din aria socială (comunicare, negociere, lucru în echipă, coordonare și cooperare) din zona dezvoltării cognitive (gândirea în toate formele sale, reprezentarea spațială, memoria, imaginația) și din sfera dezvoltării motricității. 

În urma cursului, copilul rămâne cu o mai bună înțelegere asupra obiectelor și fenomenelor din realitatea sa actuală, își va fi antrenat abilități din aria socială, cognitivă și motrică, va cunoaște pașii de bază în realizarea unui proiect propriu, va dobândi experiență în utilizarea potrivită a uneltelor și sculelor și va avea acasă 12 proiecte proprii.

 

Materialele educationale incluse

Atelier Maker Exploratorium - Mecanisme

Fiecare modul are 4 lectii a cate 2,5 ore. Atelierul se adreseaca copiilor intre 7 si 12 ani. Copiii mai mici de 7 ani nu pot participa.

Pretul este per modul.

Splaiul Unirii numarul 160, etaj 2, Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Atelier Maker Exploratorium - Mecanisme
Ateliere
420 RON
Pret copil: 420 RON

Cursul Maker Exploratorium le ofera copiilor oportunitatea de a cunoaste si descoperi notiuni si fenomene si de a le putea recunoaste in realitatea lor cotidiana. Principala maniera prin care ei isi vor putea realiza obiecte reprezentative pentru conceptele studiate este bricolajul.

Data: Dec. 16, 2017

Ora: 6 p.m. - 12:30 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

eematico

Ateliere, Tabere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua