Atelier Natura și Robotica - Micii ingineri (6-9 ani)

Este recomandat tuturor copiilor care iubesc sa construiasca mecanisme si masinarii atat dupa instructiuni date cat si liber, dupa imaginatie.

Programul contine 36 lectii de 1,5 ore, structurate astfel:
- Modulul de Masinarii si Mecanisme Robotizate, in care se studiaza blocurile de programare, tipuri de mecanisme si alte metode de transmitere a miscarii, se creeaza mici programe si se construiesc mici proiecte care exemplifica cele studiate - de ex., la lectia despre angrenaje cu roti dintate construim un lansator de titireze care poate fi apoi transformat de catre copii pentru a imbunatati viteza, timpul de rotatie sau numarul de
titireze lansate deodata;
- Modulul de Aerospatiale, in care studiem un subiect din istoria aviatiei sau cuceririi spatiului, apoi construim dupa plan un model care reprezinta subiectul studiat - de ex.
sistemul solar, naveta spatiala sau avionul radar AWACS;
- Modulul Natura si Robotica, in care studiem un subiect din natura, apoi construim dupa plan un model care reprezinta subiectul studiat - de ex. un cuib cu puisori, o ciocanitoare sau
o planta carnivora;
- Modulul Masini Extraordinare, in care studiem diverse masinarii si echipamente inventate si folosite de oameni, apoi construim dupa plan un model care reprezinta subiectul studiat de ex. macaraua turn, podul mobil sau motostivuitorul;
Fiecare lectie incepe cu o discutie libera intre copii si instructor pe marginea subiectului zilei care este propus de instructor. Aceasta este faza de Observare si Descoperire. Dupa ce ne-am impartasit cunostintele, putem incepe constructia, dupa instructiuni, a unui model care reprezinta si el, tema zilei. Aceasta este faza de Constructie. La sfarsit vom programa acest model si ne vom juca cu el. Aceasta este faza de Programare. Cei care au terminat in timp util vor primi o provocare de tip Transformer, adica vor avea ca sarcina sa transforme modelul construit intr-o masinarie complet noua. Aceasta este faza de Transformare.
Programul foloseste kituri educationale de la Lego Education, laptopuri si proiector/TV. Se va lucra in echipe formate din 2 copii.

Materiale educationale incluse

Atelier Natura și Robotica - Micii ingineri (6-9 ani)

Trainer: Mircea Predut, Cursiva.ro
Perioada: octombrie 2017 - iunie 2018
Cand: sambata, in intervalul 13:30 - 15:00
Cost: 500 lei/ modul 8 ateliere, cu posibilitatea recuperarii cval a 2 ateliere
Varsta recomandata: 6-9 ani
Numar de copii: maxim 8 in grupa

Bd. Lacul Tei nr 65 Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Atelier Natura și Robotica - Micii ingineri (6-9 ani)
Ateliere
500 RON
Pret copil: 500 RON

Ateliere de stiinte si inginerie pentru copii, proiecte si activitati animate prin robotica si programare.

Data: Jan. 27, 2018

Ora: 1:30 p.m. - 3 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

Ateliere Recreative Tei

Ateliere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua