Exploratorii naturii - atelier de joaca pentru copii de 3 - 7 ani

Hai afara la joaca. O sa cautam in padurea deasa fructe si seminte de tot felul, o sa le intrebam unde vor sa calatoreasca, daca aleg vantul, apa sau animalele ca mijloc de transport catre destinatia lor preferata iar apoi o sa le chemam pe toate cate le-am gasit sau le-am pregatit, sa se aseze pe hartie intr-un peisaj al toamnei. 
Iar apoi nu vom uita sa ne bucuram de un picnic in natura, de cantece si povesti despre toate minunatiile toamnei. Nu uitati sa aduceti cu voi chef de joc si voie buna. 

Cateva din descoperirile intalnirilor anterioare: care sunt semnele toamnei, cine isi face casa in copaci, pe urma albinelor, cum arata un parc natural, fluturii si metamorfoza, furnicile si lumea lor, descoperiri adunate in jurnalul naturii, oua ascunse sub haina verde a padurii, cum sunt marcate potecile, primele viorele si toporasi, ciuburi de pasarele, ce lampioane folosesc piticii, ce amprente lasa bogatia padurii in lut, cum se vede muschiul sub lupa, cum miroase parfumul padurii adunat in sticlute numai bune de pastrat esente fine, cum sa facem o casuta pentru pitici, cum ne cataram... Toate insotite bineinteles de cantec, joc si povesti de toate felurile!

Exploratorii naturii - atelier de joaca pentru copii de 3 - 7 ani

Pentru detalii si inscrieri astept mesajele voastre la oana@flowersophy.ro sau 0744 420 452. Tot atunci veti primi si informatiile despre locatia exacta si coordonatele organizatorice.

Padurea Baneasa, in apropierea Restaurantului Casa Alba

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Exploratorii naturii - atelier de joaca pentru copii de 3 - 7 ani
Natura
50 RON
Pret copil: 50 RON

Atelier de joaca in natura pentru copii de 3-7 ani

Data: Nov. 10, 2018

Ora: 10:30 a.m. - 12:30 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

Hai afara, Hai la joaca

natura, ateliere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua