Expozitia „Venin - frumuseti de neatins”

Stim cu totii ca exista animale veninoase. Stim ca numeroase vietati – inclusiv unele dintre cele mai comune si de prima utilitate pentru om, precum albinele – au secretii toxice pe care le injecteaza ca sa se apere. Alte specii sunt extrem de periculoase, daca stam sa ne gandim la serpi, dar iata ca cel mai puternic venin din lumea animala este cel al unui melc! Pentru multe dintre aceste specii, veninul nu reprezinta altceva decat unul dintre „instrumentele” organismului lor pentru supravietuire.

Expozitia „Venin – frumuseti de neatins” va provoaca sa lasati prejudecatile si teama fata de animalele veninoase la poarta muzeului si sa descoperiti frumusetea unica a exponatelor noastre vii. Multe dintre aceste specii de animale provin din locuri extrem de indepartate si greu accesibile omului si cu siguranta aproape nimeni nu si-ar dori o intalnire fata in fata cu acestea in mediul lor natural. Invitam publicul interesat sa profite de aceasta oportunitate si sa descopere noua expozitie temporara a Muzeului „Grigore Antipa”, unde vor avea ocazia sa admire specii veninoase de serpi, broaste, arahnide, dar si insecte. De asemenea, vor fi expuse adevarate comori din colectiile muzeului – piese de o valoare inestimabila care in mod normal sunt inaccesibile publicului larg.

Acces inclus

Expozitia „Venin - frumuseti de neatins”

Preturile biletelor: 10 lei/copil/student/pensionar si 15 lei/adult. Copiii cu varste mai mici de 3 ani au gratuitate.

Programul de vizitare este de marti pana vineri intre orele 10 – 18 (ultimul vizitator intra la ora 17) iar sambata si duminica intre 10 – 19 (ultimul vizitator intra la ora 18).

Soseaua Kiseleff nr. 1, sector 1, Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Expozitia „Venin - frumuseti de neatins”
Expozitii
10 RON

Expozitia va propune sa descoperiti lumea fascinanta a catorva specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.

Ora: 10 a.m. - 6 p.m.

Activitate oferita de:

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Ateliere, Expoziții

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua