Târguri de mărțișor în București
None

Dacă îți dorești cadouri de mărțișor creative pentru tine și cei dragi, atunci o vizită la diferitele târguri de mărțișor este cea mai bună opțiune. Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase târguri care anunță primăvara:

 

Alături de Cosanzene, clasicul mărţişor primeşte o reinterpetare contemporană, într-un ritual jucăuş al frumuseţii şi devine obiectul care accesorizează împletituri lejere, naturale, pline de măiestrie. Clientele Dizainăr se vor putea bucura de beauty advices de la Stella Badea Make-Up Artist & Trainer și de minunatele tarte create de Fata Care Găteşte Cu Flori.

Durata târgului: 24 februarie – 8 martie, între orele 12:00 - 18:00

Locație: Dizainăr

Preț: Intrare liberă

 

Povestea mărțișorului capătă o droaie de chipuri. Cu creativitate, imaginație și umor, artiști plastici, meșteri țărani și studenți vă așteaptă între 25 februarie și 1 martie, să le admirați și să le cumpărați mărțișoarele, la Târgul Mărțișorului de la Muzeul Național al Țăranului Român.

Durata târgului: 25 februarie – 1 martie, între orele 10:00 - 18:00

Locație: curtea interioară a Muzeul Național al Țăranului Român, sala Acvariu, holul de intrare spre Studioul Horia Bernea, Sala Foaier.

Preț: 4 lei - preț întreg, 2 lei - preț redus (elevi, studenți, pensionari)

 

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care faceţi cunoştinţă cu spuma noilor makeri români. Shopping alternativ cu 60 dintre cei mai fun noi creatori români. Brunch & Coffee de weekend. Macaroons, muffins, un pahare mare de roze şi alte delicii fără ruşine. Muzică bună, cadouri surpriză, stat la poveşti şi tot ce mai trebuie pentru un weekend memorabil.

Durata târgului: 25 - 26 februarie, între orele 10:00 - 18:00

Locație: Impact Hub Bucharest

Preț: Intrare liberă

 

Vei găsi un târg plin de mărțişoare lucrate manual de către unii dintre cei mai talentați artişti romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri. Mii de mărțişoare deosebite, realizate de 60 dintre cei mai talentaţi creatori şi artizani români. Ateliere de personalizat mărțişoare. Ateliere haioase unde cei mici se vor distra şi îşi vor folosi abilitaţile creative, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților. Doua piese de teatru pentru copii. Zonă de restaurant.

Durata târgului: 25 - 26 februarie, între orele 10:00 - 19:00

Locație: Casa Universitarilor Bucureşti

Preț: 8 lei persoană. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

 

Zeci de producători români se adună la Târgul Primăverii - Târgul de Dragobete. Găseşti de la mărţişoare, produse handmade şi obiecte tradiţionale, la haine chic, jucării şi mâncare bună. Iar seara ai parte de concerte şi multă voie bună.

Durata târgului: 25 - 26 februarie, între orele 10:00 - 19:00

Locație: în parcarea şi în interiorul Berăriei H.

Preț: Intrarea este liberă atât la târg cât şi la concerte.

 

Bucuraţi-vă de mărţişoare unicat şi de alte minunate creaţii ale unor artişti şi designeri autohtoni. Paleta de oferte este extrem de variată în acest an, expozanţii oferind bucureştenilor posibilitatea de a opta, pe lângă mărţişorul tradiţional şi pentru alte variante de cadou. Aici se vor regăsi produse cosmetice, bijuterii, accesorii hand-made, dulciuri, articole din sticlă, aranjamente florale şi jucării.

Durata târgului: 26 februarie -  1 martie, între orele 09:00 - 20:00

Locație: Magazinul Victoria

Preț: Intrare liberă.

 

Aflat la cea de-a două ediţie, evenimentul găzduieşte peste 20 expozanţi (grădiniţe şi şcoli) care vor dona 50% din vânzările de mărţişoare Asociaţiei Taxiul cu Bomboane pentru a finanţa Bomboland - primul centru de activităţi pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu nevoi speciale sau care provin din medii defavorizate.

Durata târgului: 26 februarie, între orele 10:00 - 18:00

Locație: Divertiland Playland

Preț: Copiii – 35 lei. Adulții – gratuit

 

Dacă vrei să vizitezi târgurile, în timp ce copilul tău se distrează la un atelier, descoperă și rezervă cele mai atractive activități pentru weekend aici.