Agenda Bio – editie de toamna, in gradina
None

Toamna se numara evenimentele minunate. Agenda Bio revine cu o editie de sezon si isi pastreaza obiceiul de a strange laolalta zeci de traineri, specialisti si oameni care au invatat din experienta proprie ce sa manance, cum sa se comporte si ce activitati sa faca pentru a trai o stare de bine in fiecare zi. Evenimentul este dedicat atat adultilor, cat si copiilor si se adreseaza persoanelor care isi doresc un stil de viata mai sanatos.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei de persoana/zi, care se achita numerar, la intrare. Copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. In baza biletului aveti acces in toata zona de targ, terasa si gradina, si la toate seminariile si conferintele, atelierele de gatit si clasele de yoga care au loc in cladirea locatiei.

Iată ce poti gasi in cadrul evenimentului Agenda Bio:

- targ de produse naturale si bio (vanzare, testare si degustare de produse de la 50 de branduri participante: https://goo.gl/hCBVj1)

- seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga, activitati pentru copii si parinti (se desfasoara in cladirea locatiei si participarea este inclusa in biletul de intrare; detalii, program si inscrieri: https://goo.gl/F4FPai)

- zona de restaurant cu mancare vegetariana, vegana si raw vegana, prajituri, bauturi delicioase, inghetata si cafea

- ateliere creative si educative pentru copiii cu varsta peste 3 ani, permanente pe durata evenimentului: https://goo.gl/R5eLQR

- zona de picnic la iarba verde

- relaxare in hamace, in zona de padure

- tombola cu premii oferite de Biocat, Editura Univers Enciclopedic, Fagurele Cu Miere, Magiun de prune Topoloveni, Microgreens Romania si Yves Rocher Romania (detalii: https://goo.gl/rvywc)

- tatuaje temporare si naturale cu henna: https://goo.gl/m2ybXV

- sedinta de make-up si impletituri oferite cadou de Yves Rocher Romania (detalii: https://goo.gl/3Qxc67)

- sedinte de masaj terapeutic

 

Evenimentul are loc la Casa Universitarilor Bucuresti (str. Dionisie Lupu 46 - harta aici: https://goo.gl/nWsWdJ), pe 16 si 17 septembrie, intre orele 10:00 si 20:00!