Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii 20 – 21 ianuarie
None

Recreativo iti aduce mai aproape activitati educative si distractive pentru copii si parinti. Spiridusii nostri au selectat cele mai frumoase activitati de weekend pentru copii si le-au inclus pe toate in agenda completa de weekend: Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii.

Sambata

Teatru si Film

Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niste boabe de fasole si prin ce incercari trebuie sa treaca Jack pentru a-si ajuta mama si a redeveni un baiat serios si responsabil in spectacolul „Jack si vrejul de fasole”.

Ateliere si cursuri

In cadrul atelierelor Young Engineers „Robo Bricks” vom demonstra si intelege principiile stiintifice prin experiente de joc, copiii vor intelege ca trebuie sa devina mai buni la invatatura pentru a deveni mai buni la joc.

Music Together este un program american de muzica si miscare cu o programa conceputa special pentru familii cu copii pana la varsta de 5 ani, bebelusi si copii intre 5-7 ani.

Va invitam la un atelier de joaca si relaxare prin pictura in care veti lucra alaturi de copilul dvs.! La sfarsitul sedintei, fiecare va avea lucrarea sa.

Atelierul „Eu in familia mea” se bazeaza pe activarea de resurse relationale, cu ajutorul tehnicilor expresiv creative, suportul atelierului fiind benzile desenate.

Ofera-i copilului tau sansa unei experiente frumoase si utile, intr-un ambient placut, relaxant si plin de voie buna la Yoga pentru Copii Happy Little Yogi.

Atelierul Natura și Robotica - Micii ingineri este recomandat tuturor copiilor care iubesc sa construiasca mecanisme si masinarii atat dupa instructiuni date cat si liber, dupa imaginatie.

Atelierul Micutul Picasso este unul distractiv care ii invata pe copii arta pictatului intr-un mod amuzant!

Masinarii automatizate, caramizi Lego cu motoare, senzori si programarea ne ajuta sa intelegem cum sunt construiti robotii, in ce domenii sunt folositi si cum indeplinesc ei sarcinile pe care li le dam de facut. Le vei invata pe toate la Atelierul de robotica EV3 Mindstorms incepatori.

La atelierul de robotica EV3 Mindstorms – avansati vei invata tehnicile avansate de programare cum ar fi subroutine, variabile, fire paralele, calibrare senzori, blocuri matematice si logice. Aceste lectii presupun ca esti deja familiarizat cu utilizarea blocurilor de programare EV3 si cu mediul de programare.

Invatam sa coasem motive nationale ca simboluri arhetipale ale Romaniei, ca valori si credinte, printre care regasim speranta, bucuria, solidaritatea, prietenia la atelierul de croitorit „Unirea Principatelor”.

Atelier Povesti Limba Germana este dedicat copiilor care au un nivel mediu de cunoastere a limbii germane si este menit sa imbunatateasca capacitatea copiilor de a intelege un text in limba germana.

 

Duminica

Teatru si Film

Personajul indragit al multor copii e dornic sa se intalneasca cu voi chiar in gradina in care a iesit din ou. Vino, sa vezi cum a fost si sa asisti la metamorfoza omidei.

Cei mici sunt chemati sa li se alature lui Pepelea pentru a o salva pe Sanziana din ghearele Zmeului cel rau in spectacolul „Sanziana si Pepelea”.

Ateliere si cursuri

Cursurile de bune maniere reprezinta o oportunitate in viata oricarui copil sau adolescent pentru a-si dezvolta abilitatile sociale intr-un mod elegant. Urmand cursurile Écolage, participantii isi vor forma un viitor sold, prin incredere de sine, o atitudine calma, integritate si leadership.

Music Together este un program american de muzica si miscare cu o programa conceputa special pentru familii cu copii pana la varsta de 5 ani, bebelusi si copii intre 5-7 ani.

La Zen FamilYoga cu Michelle, atmosfera destinsa incurajeaza copiii si adultii sa se relaxeze si sa invete prin joaca intr-un mediu necompetitiv reusind sa-si dezvolte abilitati importante.

Yoga practicata in familie are ca scop cresterea unei relatii armonioase intre membrii acesteia. Vom experimenta impreuna beneficiile posturilor, practicate atat singuri, cat si in pereche, ale exercitiilor de respiratie si ale relaxarii de la finalul clasei. Nu vom cauta perfectiunea, ci vom folosi jocul si imaginatia ca instrumente de invatare si dezvoltare intr-un mediu necompetitiv.

 

Daca planuiesti momente de relaxare alaturi de prieteni sau familie la un restaurant, gasesti lista completa a restaurantelor cu spatii de joaca pentru copii. De asemenea, iti venim in ajutor si cu lista locurilor de joaca pentru clipe de distractie de neuitat.


Daca vrei sa primesti regulat ghidul pentru weekend plus alte activitati interesante te rugam sa ne trimiti adresa ta de e-mail pe [email protected] impreuna cu varsta micutilor tai.

 

Sa aveti un weekend plin de veselie!