Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii 03 – 04 februarie
None

Recreativo iti aduce mai aproape activitati educative si distractive pentru copii si parinti. Spiridusii nostri au selectat cele mai frumoase activitati de weekend pentru copii si le-au inclus pe toate in agenda completa de weekend: Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii.

Sambata

Teatru si Film

Trei purcelusi grozavi vor incerca fiecare sa-si construiasca propria casa asa cum stiu ei mai bine. Cei trei fratiori isteti sunt uneori naivi, dar isi dau silinta sa faca lucrurile cat mai bine, pe masura puterilor lor. Vom vedea daca lupul cel rau va reusi sa le darame sau nu casele.

Gargarita morocanoasa inca nu stie sa spuna „te rog” sau „multumesc”, nu imparte lucrurile cu ceilalti, este cam laudaroasa si se crede mai puternica decat oricine.

Ateliere si cursuri

In cadrul atelierelor Young Engineers „Robo Bricks” vom demonstra si intelege principiile stiintifice prin experiente de joc, copiii vor intelege ca trebuie sa devina mai buni la invatatura pentru a deveni mai buni la joc.

Va invitam la un atelier de joaca si relaxare prin pictura in care veti lucra alaturi de copilul dvs.! La sfarsitul sedintei, fiecare va avea lucrarea sa.

Atelierul „Eu in familia mea” se bazeaza pe activarea de resurse relationale, cu ajutorul tehnicilor expresiv creative, suportul atelierului fiind benzile desenate.

Ofera-i copilului tau sansa unei experiente frumoase si utile, intr-un ambient placut, relaxant si plin de voie buna la Yoga pentru Copii Happy Little Yogi.

Masinarii automatizate, caramizi Lego cu motoare, senzori si programarea ne ajuta sa intelegem cum sunt construiti robotii, in ce domenii sunt folositi si cum indeplinesc ei sarcinile pe care li le dam de facut. Le vei invata pe toate la Atelierul de robotica EV3 Mindstorms incepatori.

Imaginatia nu se limiteaza la niste notiuni pe care le defineste cunoasterea, imaginatia inseamna progres. Dupa ce ne jucam cu imaginatia, trebuie sa ii dam si glas, asta o vom face la atelierul de improvizatie in limba germana.

Cursul de fotografie este special conceput pentru copii, in cadrul caruia acestia vor fi initiati in arta fotografica.

Atelier de confectionat papusi din hartie ii asteapta pe toti copiii sa se distreze confectionand prieteni din hartie.

Programul de mentorat in fizica se adreseaza celor pasionati de lumea stiintei si, in special, de fizica.

Esti creativ si ti-ar placea ca intreg universul imaginat de tine sa prinda contur? Te asteptam la un curs de regie film in care vei descoperi ce inseamna sa fii regizor de film!

 

Duminica

Teatru si Film

Spectacolul „Printesa si bobul de mazare” este pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.

Tom Degetel este un copil naiv care sfarseste pacalit de doi hoti si intra intr-o mare incurcatura. Dandu-si seama ca a fost pacalit, istetimea lui il ajuta sa iasa din incurcatura.

Ateliere si cursuri

Atelierul Aluat sarat, hai, la modelat este special conceput pentru micuti care vor sa se joace cu personaje create de ei din aluat.

La Mandala & Familyoga with Michelle invatam si exersam tehnici de respiratie si meditatie intr-un mediu prietenos si plin de iubire.

La Zen FamilYoga cu Michelle, atmosfera destinsa incurajeaza copiii si adultii sa se relaxeze si sa invete prin joaca intr-un mediu necompetitiv reusind sa-si dezvolte abilitati importante.

Evenimente

Sectiunea de Iluzii Optice si Biologie se imbogateste cu un nou exponat: Fluturi la Casa Experimentelor.

 

Daca planuiesti momente de relaxare alaturi de prieteni sau familie la un restaurant, gasesti lista completa a restaurantelor cu spatii de joaca pentru copii. De asemenea, iti venim in ajutor si cu lista locurilor de joaca pentru clipe de distractie de neuitat.


Daca vrei sa primesti regulat ghidul pentru weekend plus alte activitati interesante te rugam sa ne trimiti adresa ta de e-mail pe [email protected] impreuna cu varsta micutilor tai.

Va dorim un weekend plin de veselie!