Ghidul familiei pentru weekendul 14 - 15 Aprilie
None

Sumarizam cateva activitati si evenimente unde puteti merge cu cei mici in weekend.
 

  1. Spotlight Bucharest International Light Festival - se află la a patra ediție și este unul dintre evenimentele bucureștene care strânge anual peste 150.000 de spectatori în patru zile de festival. Zeci de lucrări artistice, instalații, sisteme de iluminare arhitecturală și videomapping din Germania, Ungaria, Slovacia, Finlanda, Cehia, Polonia, Franța, Austria și România transformă în fiecare an clădiri emblematice din București precum Biblioteca Centrală Universitară, Muzeul Național de Artă al României, Teatrul Odeon, Cercul Militar Național, Palatul CEC.

Varsta recomandata - pentru copiii de toate varstele

  1. Spectacol teatru copii “Povestea incurcata a printesei Rapunzel” - Dupa ce a primit puteri de la o floare magica, mica printesa Rapunzel este rapita in toiul noptii de la palat de catre batrana Gothel. Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc in parul lung de aur al lui Rapunzel si, pentru a ramane mereu tanara, trebuie sa o tina captiva pe fata in turnul ei secret.

Varsta recomandata - pentru copiii cu varste intre 2 - 10 ani

  1. Atelier de Chimie distractiva pentru copii - Experimente de chimie pentru copii, sigure, nontoxice, colorate si distractive.

Varsta recomandata - pentru copiii cu varste intre 5 - 12 ani

  1. Spectacol teatru copii „Max si Mara, copiii care aduc somnul” - Max si Mara sunt doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli care aduc somnul in orasul lor. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva in spatele lunii, pe strada Calea Lactee, intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoate de somn ce cresc la ferestre. Cei doi fratiori sunt personaje in povestea "Copiii care aduc somnul" scrisa de Alexandra Pintea Varnava si ilustrata de Vera Grama.
    Ce fac Max si Mara seara de seara?

Varsta recomandata - pentru copiii cu varsta intre 2 - 10 ani

  1. Atelierul „Teatru de Umbre” pentru copii - Atelierul de Teatru de Umbre ofera copilului tau ocazia de a putea interactiona usor cu oamenii, de a face parte dintr-o echipa si de a-ti descoperi potentialul artisitic.

Varsta recomandata - pentru copiii cu varsta intre 5 - 12 ani

  1. Spectacol teatru copii „Peripetiile lui Piticot” - Povestea veselă a lui Piticot și gașca sa de prieteni! De curând Piticot şi-a pierdut bucuria şi pleacă în căutarea ei.  În aventura sa este ajutat de prietenul său broscoiul Georgică, să nu rătăcească drumul şi să nu se abată de la el. În final acesta ajunge în Ţara Bucuriei unde se amuză copios alături de prietenii săi clovnii și realizează că adevărata bucurie sălășluiește în sufletul fiecărui om.

Varsta recomandata - pentru copiii cu varsta intre 3 - 8 ani