1 Iunie in familie
None

Ce faci cu cei mici de 1 iunie? Noi ne adunăm la Mosia Corbeanca​ unde, împreună cu Familia Cool​, o să pictăm pe apă și pe piatră, modelăm, ne jucăm în familie, mergem la spectacole de teatru și de magie si multe altele.

Noi vrem ca fiecare copil să simtă că este ziua lui și pentru asta am creat CUTIA MAGICĂ. Copilul tău, are sigur măcar o jucărie pe care nu a mai luat-o demult de pe raft. S-a plictisit de ea, sau pur și simplu nu-i mai aduce bucurie. Spune-i că la evenimentul de la Moșie avem o cutie magică în care strângem toate jucăriile care nu s-au mai jucat de multă vreme și le dăruim copiilor care nu au. Astfel jucăriile vor străluci din noi, iar copiii care le primesc se vor bucura de ele 

Ce se întâmplă la Moșie de 1 iunie?

  • teatru;
  • ateliere arts & crafts;
  • magie;
  • jocuri distractive în aer liber îmreună cu familia;
  • cutia magică pentru copiii mai puțin favorizați.

Care este programul zilei? 

Vă așteptăm oricând pe parcursul zilei dar dacă vreți să participați la anumite activități aveți mai jos orarul lor:

Interval orarActivitateDescrierePret/activitate
11:30 – 12:30Spectacol teatru copii Maseluta Dodoluta

Maseluta Dodoluta locuieste in orasul Maselutelor. Este mica, alba, rotunjoara si cea mai pofticioasa maseluta pe care ati cunoscut-o vreodata. E topita dupa dulciuri: torturi, prajituri, caramele si bomboane cu sirop. Totul trebuie sa fie invaluit in zahar si sa fie dulce si colorat. Ei bine, Zana Juxi va va face cunostinta cu dulcica Maseluta Dodoluta si va incerca sa o faca sa iubeasca fructele simple, mancarea gatita de mamica ei si multe alte lucruri ce tin de o alimentatie sanatoasa. Spectacolul este recomandat copiilor intre 2 si 10 ani.

Activitate realizata de Juxi Magic

25 Ron
13:00 - 14:00
15:00 - 17:00
Ateliere Pictura pe apa - tehnica EBRU

EBRU este o tehnică străveche persană de pictură pe apă, ce a devenit mai târziu o formă tradiţională de artă decorativă specifică Turciei. Acest stil  constă în adăugarea unei gume naturale  în apă, pentru a se obţine un lichid îngroşat pe suprafaţa căruia se aplică vopsele insolubile în apă, fără ca acestea să se îmbine între ele. Apoi, cu ajutorul unor beţe de metal, sunt create diverse modele şi forme. Când pictura este gata, aceasta este transferată pe o suprafaţă absorbantă (hârtie, materiale textile, lemn). Arta Ebru se distinge printr-o calitate deosebită: unicitatea iar copiii sunt foarte incantati de ce pot crea!!!

Activitate realizata de Gabriela Ionita. Gabriela a studiat arta picturii pe apă în Turcia, apoi la Centrul Cultural Turc Yunus Emre din București si Ligia Tonita, actor

50 Ron
13:00 - 14:00
15:00 - 17:00
Atelier origami

Din niste maini dibace ies cele mai haioase moristi cu care copii pot alerga pe camp, poate fi un bun accesoriu si pentru bicicleta:)

Atelier realizat de Crina Ivancea, mamica 

50 Ron
14:00 -15:00Jocuri distractive in familie
Face Painting
intrecere zmeie
cursa cu ou in lingura
Gratis
13:00 - 14:00
15:00 - 17:00
Atelier Decoratiune-tehnica servetelului Suntem creativi si practici. Putem folosi materiale cotidiene din casa.50 Ron
Ateliere ModelajVom modela in lut/pasta o forma decorativa. Prin modelaj ne formam si dezvoltam simtul tridimensional, vederea in spatiu iar contactul direct cu lutul dezvolta simtul tactil.50 Ron
Atelier Pictura pe piatra

Avem minunata ocazie de a realiza un ''tablou'' nonconformist, creativ, folosind ca suport un material natural-piatra - aceasta pentru ca pretuim si iubim natura.

Activitati realizate de Corina Petre, prof. de arta, grafician, ilustrator

50 Ron
17:30 - 18:30Spectacol Magie

Spectacol de magie interactiv si distractiv pentru copii, în care cei mici se vor bucura de multe numere de magie si au sansa chiar sa invete cateva trucuri impreuna cu Cristian. Este un spectacol care trezește curiozitatea copiilor și părinților deopotrivă. O oră plină de veselie și energie bună molipsitoare!
Spectacolul este recomandat copiilor intre 2 si 90 ani :)

Spectacol realizat de magicianul Cristian

25 Ron
18:30 - 19:30Jocuri distractive in familietrasul sforii
saritul cu sacii
Gratis

Pentru rezervari intra aici sau cumpari bilete la fata locului in ziua evenimentului.


Unde?

Moșia Corbeanca este un loc de poveste lângă București. Un spațiu mare de evenimente și bistro unde mănânci bun și te simți bine, de la mic la mare! Toată familia e binevenită acolo  Locul de joacă este plasat undeva în centrul spațiului, pe o plajă de nisip, înconjurată de o pajiște numai bună de alergat. Atât despre loc, te las să-l descoperi când ajungi aici.

Așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem ziua noastră împreună!